Dorty od Lucky
Dorty pro radost
  • O mně
  • Fotogalerie
    • Svatební dorty
    • Dětské dorty
    • Narozeninové a jiné dorty
    • Ostatní
  • Nabídka
    • Ceník 2024
  • Vaše vzkazy
  • Kontakt
  • Ochrana osobních údajů

 

Typy dortů:

- svatební
- narozeninové
- dětské
- 3D dorty
- dorty "pro dospělé"
- mini dortíky
- zdobené muffiny (cupcakes)

Složení a alergeny:

 Dort s krémem se zakysanou smetanou a ovocem- cukrářský výrobek s lehkou náplní z másla a zakysané smetany. Spotřebujte do 3 dnů, skladujte do 8°C Složení: pšeničná mouka, žloutek, bílek, cukr krupice,kakao, kypřící přísady,  ovocná pomazánka, jahody, maliny, polotučné sušené mléko, med, cukr moučka

Dort s pařížským krémem- cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní. Spotřebujte do 3 dnů, skladujte do 8 °C. Složení: pšeničná mouka, žloutek, bílek, cukr krupice, kakao,kypřící přísady, smetana, čokoláda na vaření, máslo, ovocná pomazánka, kompotované broskve,poleva tmavá (cukr, čokoláda na vaření, rostlinný tuk)

Dort s karamelovým krémem- cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní. Spotřebujte do 3 dnů, skladujte do 8 °C Složení: pšeničná mouka, žloutek, bílek, cukr krupice, kypřící přísady , smetana, ovocná pomazánka...Alergeny...lepek, laktóza, 

Krémem z mascarpone a šlehačky  - cukrářský výrobek k plnění dortů.  Spotřebujte do 3 dnů., skladujte do 8°C. Složení: Mascarpone,  smetana, cukr mouča, vanilkovy cukr. ... Alergeny...laktoza

Pistáciový krém- cukrářský výrobek k plnění dortů.  Spotřebujte do 3 dnů,  skladujte do 8°C, Složení:  maslo, smetana, Karina Pistácie...Alergeny...laktoza, stopy skořápkových plodů 

Věnečky  - cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní.  Spotřebujte do 3 dnů, skladujte do 8 °C. Složení:  Hera, pšeničná mouka,  žloutek,  bílek,  voda, maslo,  pudinkovy prášek .... Alergeny... lepek, laktoza,  stop

Typy potahovacích hmot:

- mléčná potahovací hmota (marcipán) 
- Smartflex mandle (cukrářský fondán)
- Pasta Dama Stella (cukrářský fondán)

 

 
 
 
ALERGENY
 
-laktoza, lepek, stopy skořápkových plodů
 
 
 
 
 
 
 
 
- lepek, vejce, stopy skořápkových plodů
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Druhy korpusů:

- světlý piškotový korpus
- kakaový piškotový korpus
- ořechový korpus
- kombinace korpusů

- bezlepkový korpus

 

 

 

 

 

Druhy krémů:

- odlehčený krém ze zakysané smetany (v kombinaci s marmeládou a ovocem)
- odlehčený krém ze zakysané smetany a tvarohu (v kombinaci s marmeládou a ovocem)
- čokoládový pařížský krém (např. v kombinaci s broskví)
- klasický máslový krém (vanilkový, čokoládový, karamelový...)
- ovocné pěny (malinová, jahodová)
- karamelový krém
- pistáciový krém

 

Úvodní stránka > Nabídka

POTRAVINOVÉ ALERGENY

Seznam potravinových alergenů, které se nacházejí v mých výrobcích, a které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/EU ráda předložím v mé provozovně.

       

COPYRIGHT:

1)   Obsah těchto webových stránek (jakož i zdrojový kód stránek) jsou duševním majetkem autora stránek.

2)  Obsah stránek nebude uživatel dále šířit v uvedené či pozměněné podobě a to ani její části v jakémkoliv médiu bez výslovného souhlasu autora. Za médium se považuje zejména internet, televize, rozhlas, časopisy, knihy, noviny a jiné tiskoviny.

3)  Za porušení autorských práv se považuje uveřejnění prací druhé osoby, které jsou nápadně podobné, zaměnitelné či jsou tvořeny částmi fotek uvedených na těchto stránkách.

4) V případě sporných situací se autor odvolává na autorský zákon.

Kontakt

Lucie Maléřová Střítež nad Ludinou 54 mobil: +420 602 614 719 lucka.malerova@seznam.cz
© 2010 Všechna práva vyhrazena.
Tvorba webových stránek zdarmaWebnode
  • Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet